Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

«Мрій, плануй, дій!»: Фонд Ріната Ахметова запрошує на мотиваційний тренінг для підопічних, прийомних дітей та дітей-вихованців дитячих будинків сімейного типу

11.10.2019

Неможливо уявити будні без мрій, бо завдяки цьому ми визначаємо цілі у своєму житті та плануємо їхню реалізацію. Маленькими кроками, день у день ми йдемо вперед назустріч здійсненню наших бажань, мріючи, плануючи та діючи. І малий, і дорослий знає точно – під лежачий камінь вода не біжить. 
 
А чи знаєте ви, шановні батьки, про що мріють ваші діти у свої 12–16 років і як планують отримати бажане? Якщо ні, ми допоможемо вам про це дізнатися, а їм – з’ясувати, як цього досягти. 
 
 
Дорогі усиновителі, опікуни, прийомні батьки, батьки-вихователі! 
 
26 жовтня 2019 року благодійна організація «Фонд Ріната Ахметова» запрошує ваших дітей-підлітків на мотиваційний тренінг «Мрій, плануй, дій!», що відбудеться у Києві. 
 
Усі діти страшенні мрійники та мрійниці! А в 12–16 років у голові вашої дитини мрії оновлюються швидше, аніж стрічка новин у Facebook. Та між мрією і реальністю є одна важлива складова – дія! Про це і поговоримо з вашими дітьми.  
 
Тренінг проведе Надія Кондратюк, психолог, президент Асоціації наставників, експерт Фонду Ріната Ахметова. 
 
Програмою заходу передбачено суцільне дитяче мрійництво, його візуалізація, таємна розробка плану реалізації кожної дитячої мрії учасника та секретний лайфхак про те, як втілити мрію саме сьогодні. 
 
Як відвідати наш мотиваційний захід з реалізації дитячих мрій? 
 
Для участі у тренінгу просимо зареєструватися за посиланням  https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdzz7cvgh8Y0MeP_1jajizcAfoP3rmQbL2SqWlcDzHMsXoLQA/viewform?usp=sf_link або за номером телефону: +38 063 235 46 29. 
 
Дзвоніть у будні дні з 9:00 до 18:00. 
 
Контактна особа: Аліна Клімчик, фахівець проектів і програм 
 
Термін реєстрації – до 22 жовтня 2019 року включно. 
 
Дата тренінгу: 26 жовтня 2019 року. 
 
Тривалість: 3 години з перервою 
 
Для батьків це можливість відпочити, для дітей – трьохгодинний майстер-клас зі здійснення мрій. Ми чекаємо на вас.