Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

Мотронка дуже чекає на майбутніх батьків

30.01.2018

Сьогодні ми хочемо познайомити користувачів порталу «Сирітству – ні!» Фонду Ріната Ахметова з 12-річною Мотронкою. Зараз вона проживає в одному з інтернатних закладів Волинської області.
 

Класний керівник дівчинки розповіла знімальній групі програми «Сирітству – ні!» про те, як прогресувала Мотронка за той час, що вони знайомі. Раннє дитинство її було зовсім не радісним, доводилося тяжко працювати. Але те все позаду…

Зараз дівчинка старається вчитися сумлінно, любить уроки української мови, читання та математики. А ще обожнює займатися спортом, особливо віджиматися. Мотронка із задоволенням малює. У майбутньому хоче стати вчителькою, адже їй подобаються педагоги, які з нею працюють, вона бере з них приклад.

«Мотронка – добра дитина. Ми хочемо, аби до неї якнайшвидше приїхали мама й тато», – говорить класний керівник дівчинки.

Спеціалісти програми «Сирітству – ні!» Фонду Ріната Ахметова також дуже хочуть, аби вона якомога скоріше познайомилася з майбутніми батьками й стала щасливою в новій родині, де її любитимуть, оберігатимуть і вчитимуть усьому корисному, що знадобиться в житті.
 

Тож, якщо ви вже маєте статус кандидатів в усиновлювачі, опікуни, прийомні батьки та батьки-вихователі й готові прийняти цю дитину у свою родину, звертайтеся до спеціалістів Служби у справах дітей Волинської обласної державної адміністрації за телефоном: (0332) 24-60-61.

Мотронка дуже чекає…