Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

Меткомбінат ім. Ілліча в Маріуполі продовжує ремонти в дитсадках, школах, будинках маріупольців, які постраждали від обстрілу

05.02.2015

Металургійні підприємства Групи Метінвест у Маріуполі продовжують відновлювальні роботи в дитсадках, школах, житлових будинках маріупольців, які постраждали від обстрілу 24 січня.

 

За словами Юрія Зінченка, генерального директора ММК ім. Ілліча, закінчено скління дитячого садка № 165. Загальна площа скління становила 650 м2. Тепер бригади співробітників комбінату займаються ремонтом укосів та іншими опоряджувальними роботами.

У маріупольській школі № 5 закінчений ремонт першого поверху, почали ремонт другого і третього. Було встановлено понад 250 м2 скла у вікнах школи. Також заплановано роботи з ремонту покрівлі.

У приміщенні харчоблоку дитсадка № 160, куди влучив снаряд, відновили систему вентиляції і встановили три нові металопластикові вікна.

«Ми й далі приймаємо звернення мешканців «Східного» на «гарячу лінію» нашого підприємства, — каже Юрій Зінченко. — Вже надійшло приблизно 1200 дзвінків, зареєстровано 739 заявок на скління квартир. За вказаними адресами бригади іллічівців роблять виміри і встановлення нового скла. Також співробітники ММК ім. Ілліча засклили ще 12 квартир мешканців мікрорайону «Східний», замінили 22 м2 склопакетів, підготували скло для ще 18 квартир. Триває робота з комісійного обстеження будинків приватного сектора».