Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

Мешканці прифронтового міста на Донеччині про допомогу від Фонду Ріната Ахметова

14.11.2022

Менше 40 кілометрів віддаляє Мирноград, що на Донеччині, від лінії зіткнення. Через постійні обстріли окупантів гуманітарна ситуація в місті, як і в регіоні в цілому, залишається складною. Нещодавно бригади мобільної видачі Фонду Ріната Ахметова доставили до прифронтової громади вантаж із важливою гуманітарною допомогою.

Місцеві мешканці зізнаються, що відчуття тривоги та страху не полишають їх навіть на хвилину. Щодня над головою свистять снаряди та чутно звуки авіації. Унаслідок варварських обстрілів інфраструктури в місті відсутнє централізоване водопостачання, а також є проблеми з опаленням, газопостачанням і електроенергією.

Люди, які отримали продуктові набори від Фонду Ріната Ахметова, кажуть, що така підтримка вкрай важлива для них сьогодні. Серед них і місцева мешканка Алла, яка також подякувала Фонду за поміч.

«У цей важкий воєнний час це дуже значна допомога від Фонду Ріната Ахметова», — подякувала жінка.

Загалом від початку повномасштабної війни Фонд Ріната Ахметова вже передав понад 119 тисяч наборів для мешканців Донецької області та тих, хто тимчасово евакуювався з регіону. Усього у 2022 році для мешканців України буде передано півмільйона наборів із продуктами харчування від Фонду.

Допомога надається в рамках програми «Рінат Ахметов — Порятунок життів».

З 2014 року допомога від Фонду Ріната Ахметова, бізнесів SCM та футбольного клубу «Шахтар» охопила понад 18 млн людей. Детальніше — за посиланням akhmetovfoundation.org/s/7aa3b2