Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

Майже 4 тисячі продуктових наборів: Фонд Ріната Ахметова передасть до Бахмута партію гуманітарної підтримки

14.02.2023

Фонд Ріната Ахметова направить до фронтового Бахмута майже 4 тисячі продуктових наборів. Понад пів року місто залишається однією з найгарячіших точок не тільки на мапі Донеччини, але й України.

Попри безперервні ворожі обстріли та вкрай складну гуманітарну ситуацію, багато місцевих жителів за різних обставин відмовляються покинути рідний дім. Протягом тривалого часу вони вимушені жити в підвалах та готувати їжу на багатті.

Аби підтримати людей, Фонд передасть у кожному наборі продукти з тривалим терміном зберігання: це макаронні вироби, цукор, сіль, борошно, крупа, консервована квасоля, тушковане м‘ясо, паштет та печиво.

Загалом від початку повномасштабної війни Фонд передав майже 168 тисяч наборів для мешканців Донецької області та тих, хто тимчасово евакуювався з регіону.

Від початку повномасштабної війни Фонд Ріната Ахметова передав понад пів мільйона продуктових наборів для жителів 22 областей України. Усього з 24 лютого 2022 року для мешканців України буде передано 800 тисяч наборів із продуктами харчування від Фонду.

Допомога надається в рамках програми «Рінат Ахметов — Порятунок життів».

З 2014 року допомога від Фонду Ріната Ахметова, бізнесів SCM та футбольного клубу «Шахтар» охопила понад 18 млн людей. Детальніше — за посиланням akhmetovfoundation.org/s/7aa3b2