Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

Майже 100 учасників тренінгу до Дня усиновлення отримали навчальні матеріали курсу усиновителів від Фонду Ріната Ахметова

05.10.2022

Триває розповсюдження посібників для усиновителів (в електронному вигляді), які розробив Фонд Ріната Ахметова для тренерів та кандидатів в усиновителі. Зручні комплекти з 25 плакатів, підручник тренера й робочий зошит для усиновителів допоможуть у сучасному форматі опанувати всі етапи процесу усиновлення та адаптації дитини у новій родині.

Презентація матеріалів відбулася під час тренінгу до Дня усиновлення (незабаром з’явиться відео-версія презентації). Після чого усі бажаючі могли замовити їх, надав нам власну електронну пошту.

Програма «Рінат Ахметов – Дітям. Сирітству – ні!» вже надіслала майже 100 посібників учасникам і бажаючим отримати. Отримувачами стали кандидати в усиновителі, тренери, психологи та фахівці центрів соціальних служб. Сподіваємося, це допоможе посилити якість навчання і розуміння процесу усиновлення.

Нагадаємо, ще у 2021 році Фонд Ріната Ахметова разом з ДУ «Державний інститут сімейної та молодіжної політики» розробили Програму підготовки громадян України, котрі хочуть усиновити дитину.

На основі Програми, для зручності навчання, були створені:

1. Хендбук/підручник для тренера (310 сторінок навчального курсу, поділеного на 11 тем з теоретичною й практичною частиною, прикладами інтерактивних вправ та ігор).

2. Зошит для усиновителя (110 сторінок практикуму, для виконання теоретичних й практичних завдань, закріплення матеріалів курсу).

3. Комплект кольорових плакатів для проведення тренінгу (25 роздрукованих кольорових плакатів для проведення навчання).

УВАГА!!! Бажаючі отримати навчальні посібники, можуть написати на електронну пошту програми «Рінат Ахметов- Дітям. Сирітству – ні!»: [email protected]

У темі листа вкажіть «Посібники», і ми зв’яжемося з вами для подальшої відправки матеріалів. Гарного і корисного всім навчання!