Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

Майже 100 000 новорічних подарунків уже роздав дітям штаб Ахметова

06.01.2015

Гуманітарний штаб Ріната Ахметова й далі видає новорічні подарунки для дітей. Станом на 5 січня, 98 102 дитини з Донецької та Луганської областей вже отримали солодощі та сувеніри.

Роздавання йде повним ходом. На склади «Донбас Арени» та Маріуполя вже завезено 244 тисячі подарункових наборів. Це 86% від запланованих 285 тисяч новорічних подарунків, які отримають діти Донбасу від штабу Ахметова. Постачання триває щодня.

Нагадаємо, що видавання новорічних подарунків організовано для двох категорій: для найменших і для дітей старшого віку. Малюки до 6 років отримають цукерки, календарі від ФК «Шахтар» та футбольні м’ячі. Для тих, хто старший (від 7 до 17 років), набори додатково укомплектовані фірмовими шапками й шарфами ФК «Шахтар».

Подарунки для дітей, крім Донбас Арени, можна отримати в точках видавання гуманітарної допомоги штабу в Донецьку, Єнакієвому, Ясинуватій, Шахтарську, Харцизьку, Іловайську, Моспиному, Докучаєвську, Старобешевому, Комсомольському, Сніжному, Миронівці, Кіровському, Горлівці, Торезі, Зугресі, Жданівці, Ровеньках, Краснодоні, Свердловську, Сєвєродонецьку. Треба зазначити, що отримати новорічні подарунки від штабу можуть і діти-переселенці в Маріуполі, Кураховому, Святогірську, Попасній, Щасті.

Щоб отримати подарунок, необхідно мати із собою паспорт одного з батьків та свідоцтво про народження дитини. Для тих, хто вимушено покинув свої будинки, крім вказаних вище документів, необхідно мати довідку переселенця.