Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

Майбутня телеведуча Владислава мріє про чуйну родину

18.10.2019

15-річна Владислава – натура неймовірно творча й моторна. Вона гарно малює й танцює, робить орігамі та вишиває бісером. Обожнює рухливі ігри, полюбляє їздити на двоколісному скейті. 
 
 
 
Спеціалістам «Рінат Ахметов – Дітям. Сирітству – ні!» Влада розповіла про свої мрії. «Раніше я хотіла бути перукарем, адже мені подобається робити дівчаткам різні зачіски, - каже нам дівчинка. – Нещодавно фахівець з вокалу казала, що в мене гарний голос - альт. І що цю здібність треба розвивати, тому я почала ходити на додаткові заняття. Співачкою бути не планую, хочу просто навчитися керувати своїм голосом. Це мені дуже знадобиться, аби реалізувати нову мрію – стати телеведучою. Якщо не вийде – репортером-влогером. Взагалі, я дуже люблю вчитися чомусь новому».
 
 
 
Вчителі та вихователі закладу цінують Владу за щирість й доброту, вміння знаходити спільну мову з іншими дітками. У неї багато талантів і здібностей, тому Владиславі вкрай потрібні батьки чи наставники, які допомогли би їй у самореалізації.
 
 
 
Влада має молодшого братика, який живе у тому ж закладі. Якщо гарна посмішка Владислави підкорила ваше серце, звертайтеся до Служби у справах дітей Одеської області за телефонами: (048) 728 37 95, (048) 728 35 44 
 
Звертаємо увагу, що брати й сестри мають виховуватися в одній сім’ї. Більш детальна інформація про дитину надається спеціалістами служби у справах дітей лише кандидатам в усиновлювачі, опікуни, прийомні батьки чи батьки-вихователі.