Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

Майбутні батьки, Маринка чекає на вас!

08.04.2017

Учора ми розповідали про двох сестричок, які знайшли родину завдяки порталу «Сирітству – ні!». Такі історії надихають на роботу, на написання історій про діток, що потребують сім’ї, та поширення їх через соціальні мережі.

Сьогодні хочемо розповісти про дівчинку, яка виховується в одному із закладів інтернатного типу в Харківській області. Звуть дівчинку Маринкою, їй 3 роки.
 

Знімальна група програми «Сирітству – ні!» Фонду Ріната Ахметова попросила працівників закладу розказати про малечу та її вподобання трішки більше.

«Маринка дуже любить музичні заняття, любить одягатися в різні гарні наряди, – говорить вихователь дівчинки. – Вона уважно спостерігає за дорослими, особливо за жінками, оскільки їй цікаві зачіски, макіяж, тому й придивляється до працівниць групи. Маринка – посидюча дівчинка. Вона любить відвідувати заняття малювання та квілінгу. Охоче танцює в парах, але не з усіма хлопчиками, тільки з кількома. Дуже допитлива дитина, залюбки відвідує всі заняття. А ще Маринка дружелюбна до всіх діток».
 

Якщо ви хочете й можете подарувати цій дівчинці свою любов та турботу, звертайтеся до спеціалістів Служби у справах дітей Харківської обласної державної адміністрації за телефонами: (057) 757-44-36, 757-44-35.

Нагадаємо, що більш детальна інформація про дитину може надаватися тільки кандидатам в усиновлювачі, опікуни, прийомні батьки та батьки-вихователі.