Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

Маша: «Мені треба сім’я, бо я ж не можу сама жити й спати»

15.09.2017

«Мені треба сім’я, бо я ж не можу жити й спати сама. Я вже й так одного разу сама спала, навіть двічі. Я тоді боялася», – розповідає 6-річна Маша команді програми «Сирітству – ні!» Фонду Ріната Ахметова.
 

Зараз дівчинка перебуває в одному з інтернатних закладів Одеської області. Вона, справді, дуже хоче знайти родину. Тож ми попросили педагогів більше розповісти про дитину, аби майбутні батьки Маші звернули на неї увагу.

«Маша – дівчинка своєрідна. Вона може бути тихенькою, а іноді може й галасувати. Настрій у неї дуже швидко змінюється, «загорається» моментально. Старається бути лідером і вести дітей за собою, намагається керувати молодшими. Коли її просять, допомагає. Маша – розумненька дівчина, дружелюбна, з дітками дуже добре спілкується», – розказує вихователька Марійки.

Найбільше за все дівчинка любить танцювати та з’їжджати з гірки. Коли виросте, хоче стати вихователем. А найбільша мрія в дитини – щоб її якнайскоріше забрали додому.
 

Тож, якщо ви уявляєте Машу своєю донечкою, звертайтеся до спеціалістів Служби у справах дітей Одеської обласної державної адміністрації за телефоном: (048) 728-35-44.

Нагадаємо, що більш детальна інформація про дитину може надаватися тільки кандидатам в усиновлювачі, опікуни, прийомні батьки та батьки-вихователі.

Віримо, що мрія цієї маленької дівчинки дуже скоро здійсниться й вона опиниться в обіймах рідних людей!