Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

Марина, Сергій та Сашко чекають на хорошу сім’ю

23.11.2018

 
Нещодавно знімальна група програми «Сирітству – ні!» Фонду Ріната Ахметова перебувала у відрядженні на Одещині. Там наші спеціалісти познайомилися з трійцею дітей, які зворушили їхнє серце. 
 
 
 
«Коли ми приїхали на зйомку, директор закладу звернула нашу увагу на два аркуші – дитячі заяви, у яких старші діти, Марина та Сергій, просили знайти для них маму й тата. Цей випадок не зміг залишитися поза увагою, адже у цьому сенс роботи порталу – щоб потенційні кандидати могли побачити та відчути своїх дітей серцем», – розповідає Юлія Матковська, спеціаліст програми. 
 
Знімальна група довго спілкувалася з дітьми, вони завзято розповідали про себе. Тож наш обов’язок розповісти про них читачам порталу, щоб діти якнайшвидше потрапили у хорошу сім’ю. 
 
Марині дев’ять років, Сергію – сім, а Сашку – шість. Вони нерозлийвода. Та попри таку дружність, кожен з них унікальний. 
 
Марина, як старша сестра, постійно піклується про братиків, завжди їм допомагає, подає приклад, як потрібно себе поводити. Вона справжня господарочка: «Я обожнюю працювати. А ще листя загрібати. Із творчих занять захоплююся малюванням». 
 
 
Інша справа Сергій. Він хлопчина сором’язливий, проте жвавий. Надає перевагу іграм на вулиці: «Я люблю поганяти квача, а ще співати пісні». Сергій дуже відповідальний, слухняний та толерантний. 
 
 
Та справжній енерджайзер з-поміж дітей – це маленький Сашко. Він і вірші розповідає, і співає, і теж малює! 
 
 
Усі діти добре навчаються, у цьому переконалися наші спеціалісти, яким Марина та братики продемонстрували свої щоденники. Цим дітям є чим пишатися. Бракує лише хорошої сім’ї. 
 
Якщо ви впевнені, що ці діти будуть щасливі поруч з вами, звертайтеся до спеціалістів Служби у справах дітей Одеської обласної державної адміністрації за телефоном: (048) 728-35-44. Більш детальна інформація може надаватися лише кандидатам в усиновлювачі, опікунам, прийомним батькам чи батькам-вихователям. 
 
Марина з братиками чекають теплих обіймів майбутніх батьків!