Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

Маріупольці, поранені внаслідок обстрілу міста, отримали засоби реабілітації від Штабу Ахметова. ФОТО

10.02.2015

Сьогодні, 10 лютого, Гуманітарний штаб Ріната Ахметова доставив до Маріупольські міські лікарні № 4 і № 1 засоби реабілітації для пацієнтів, які проходять лікування після артобстрілу Маріуполя 24 січня. Зокрема, волонтери штабу привезли пораненим маріупольцям до лікарні № 4 пахвові милиці, а до лікарні № 1 — тростини, пахвові милиці, ходунки та бандажі для рук.

Все це передали особисто в руки пацієнтам волонтерами Гуманітарного штабу.

«Рінат Ахметов доручив своєму Гуманітарному штабу взяти під опіку всіх маріупольців, які постраждали від арт-обстрілу мікрорайону «Східний». Штаб допомагає пораненим у лікуванні, доставляє медикаменти, а тепер і засоби технічної реабілітації, — розповів волонтер Штабу Максим Ровінський, який привіз усе це до лікарень Маріуполя. — Гуманітарний штаб бажає всім одужання й запевняє маріупольців, що й далі допомагатиме в разі потреби в лікуванні та відновленні».

Постачання ліків і засобів реабілітації для потреб поранених маріупольців здійснює Штаб Ахметова з першого дня трагедії. Нагадаємо, що за рішенням Ріната Ахметова, його Гуманітарний штаб допомагає всім маріупольцям, які постраждали під час обстрілу: ліками, психологічною допомогою. У маріупольських лікарнях № 1, 2, 3, 4 і 5 із перших днів трагедії працюють волонтери Гуманітарного штабу. Вони збирають інформацію про потреби постраждалих у ліках, перев’язувальних матеріалах, а також засобах технічної реабілітації».

ВАЖЛИВО

Якщо Ви або Ваш родич постраждали внаслідок трагедії 24 січня 2015 року і Ви потребуєте допомоги, просимо Вас:

  1. Звернутися до волонтера Штабу Ріната Ахметова на базі Вашої лікарні*.
  2. кожна потреба в тому чи іншому медичному призначенні має бути узгоджена з Вашим лікарем.
  3. Волонтер ще раз затвердить у Вашого лікаря цю потребу й отримає засвідчене лікарем медичне призначення.
  4. Волонтер направить засвідчене призначення до Гуманітарного штабу Ріната Ахметова.
  5. Штаб оперативно розгляне Ваше звернення і зв’яжеться з Вами*.

* для надання допомоги волонтер може попросити у Вас копії паспорта та ІПН для укладення договору.

Гуманітарний Штаб Ріната Ахметова просить повідомляти інформацію про поранених, які потребують допомоги, за телефоном гарячої лінії 0 800 509 001 або на адресу [email protected]