Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

Маленький блондин з чарівною усмішкою чекає приїзду чудових батьків!

11.10.2019

Чотирирічний Ілля полонив серця знімальної групи програми «Рінат Ахметов – Дітям. Сирітству – ні!», коли посміхнувся для них вперше.  
 
«Це дитина зі сонячною енергетикою», – зауважила спеціаліст програми Аліна Клімчик. І з нею складно не погодитися, адже переглянувши світлини малюка, неможливо стримати посмішки. Сподіваємося, що майбутні усиновителі вже пакують речі, щоб вирушити до Іллюши на знайомство, проте перед тим ми розповімо про нього декілька цікавих деталей.  
 
 
Хлопчик мешкає в одному з інтернатних закладів Дніпропетровщини серед таких самих малюків. Іллюша – сонячний, веселий та дуже позитивний. Дитина самостійна та рухлива. Дуже часто посміхається, любить ласку, легко йде на контакт як з дітьми, так і дорослими, навіть малознайомими людьми. Це свідчить про те, що малюк потребує уваги, проте також і захисту. Малюкові бракує поруч дорослого, з яким існуватиме міцна прив’язаність. 
 
Іллюша – дуже активний, емоційно реагує на музику, любить гратися машинками, кататися на іграшковому конику. 
 
З цією дитиною поруч тепло та затишно, та вона теж прагне тепла – справжнього, родинного, постійного. 
 
 
Тому не баріться, майбутні батьки! Цей скарб вартує лише чудової оправи, сімейної.  
 
Якщо ви впевнені, що Іллюша буде щасливий поруч з вами, звертайтеся до спеціалістів Служби у справах дітей Дніпропетровської обласної державної адміністрації за телефонами: (056) 732-48-70, (068) 433-23-62. 
 
Більш детальна інформація може надаватися лише кандидатам в усиновлювачі, опікунам, прийомним батькам чи батькам-вихователям.