Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

Маленький Антосик чекає на маму і тата для себе і братиків

14.06.2019

Із симпатичним сірооким малюком знімальна група програми «Сирітству – ні!» Фонду Ріната Ахметова познайомилася у квітні в одному з інтернатних закладів Хмельниччини. 
 
4-річний Антосик став героєм відеоісторії, яку ви можете переглянути на порталі. Дізнавшись, що у нього є ще два братики, ми вирішили прискорити зустріч дітей з майбутніми батьками. Адже братики мають бути разом в одній великій та дружній сім’ї! 
 
 
«Антосик – дуже цікава дитина. Хлопчик тихий та скромний, із цікавістю спостерігав за роботою знімальної групи. Та коли оператор почав гратися машинками, Антосик і собі вступив з ним у гру», – розповідає Юлія Матковська, спеціаліст програми «Сирітству – ні!». 
 
Хлопчик не багатослівний, тому знімальна група поспілкувалася із вихователем дитини, щоб більше дізнатися про нього. 
 
«Антон – більш замкнена дитина, полюбляє гратися сам. Має мінливий настрій, дуже вразливий. Може досить довго гратися кубиками, складати конструктор. Нещодавно почав вимовляти деякі слова. Найпопулярніші – «дай» і «на», як у всіх дітей. У їжі невибагливий, має гарний апетит», – розповідає вихователь малюка. 
 
 
В Антосика є ще два братики: 10-річний Давид і 7-річний Марк. Їхні анкети також є на порталі. Через різний вік Антон перебуває в іншому закладі, окремо від хлопчиків. Об’єднати їх в одній родині можуть люди, які мають бажання подарувати дітям свою любов та піклування. 
 
Якщо ви відчуваєте, що можете зробити щасливими цих хлопчиків і бачити щастя в їхніх оченятах щодня, звертайтеся до спеціалістів Служби у справах дітей Хмельницької обласної державної адміністрації за телефоном: (0382) 79-41-43. Більш детальна інформація про дитину може надаватися тільки кандидатам в усиновлювачі, опікуни, прийомні батьки та батьки-вихователі. 
 
Мама і тато, три чудових хлопчаки чекають вас!