Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

Маленька Варя подарує багато щастя майбутнім батькам

19.04.2019

Про таких дітей, як Варя, кажуть: джерело енергії та життя. І справді, у цьому переконалися спеціалісти програми «Сирітству – ні!» Фонду Ріната Ахметова під час відрядження у Дніпропетровській області. Там і познайомилися з п’ятирічною Варварою
 
 
Дівчинка надзвичайна, унікальна маленька людинка. Ми поспілкувалися з вихователем Варі, щоб розповісти майбутнім батькам більше про неї та пришвидшити від’їзд дитини із закладу до родини, де панує любов, турбота, тепло. 
 
Варя активна, контактна дівчинка. Вона виявляє неабияку цікавіть до навколишнього світу. Обожнює іграшки, постійно складає пірамідки. Та все ж найулюбленіша іграшка Варі – коник-гойдалка, що дарує неабияку радість та усмішку на її обличчі, – розповідає вихователька дівчинки. – Попри невичерпний інтерес до усього нового, Варя все ж частіше грається сама, хоча доволі легко йде на контакт. 
 
Варя добра, ласкава, цілеспрямована дівчинка. Та вона потребує особливого догляду.  
 
Ми впевнені, що коли у дитини з’являться татко і мама, світ стане яскравішим та теплішим навколо. За підтримки майбутніх батьків Варя подолає будь-які труднощі, адже любов зцілює і душу, і тіло. 
 
 
Якщо Ви залишилися небайдужими до посмішки цієї дівчинки і в серці щось тьохкнуло, не вагайтеся. Звертайтеся до спеціалістів Служби у справах дітей Дніпропетровської обласної державної адміністрації за телефонами: (056) 732-48-70, 096 525 29 31. 
 
Більш детальна інформація про дитину надається лише кандидатам в усиновлювачі, опікуни, прийомні батьки чи батьки-вихователі. 
 
Варя подарує багато щастя та любові, адже вона справжній янгол!