Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

Маленька Софійка хоче в обійми мами й тата

20.04.2018

Маленьку блондинку з допитливим розумним поглядом знімальна група програми «Сирітству – ні!» Фонду Ріната Ахметова побачила в одному з інтернатних закладів Чернігівської області. Там наші спеціалісти фотографували дітей, які підлягають усиновленню та влаштуванню в інші сімейні форми, знімали відео про декого з них.

Софійка також стала героїнею відеоісторії, що згодом можна буде переглянути на порталі.
 

Кожна дитина має жити в сім’ї, кожній дитині потрібні люблячі мама й тато, а особливо такій беззахисній крихітці. Вихователі, які працюють з дівчинкою, розповіли нам про те, що Соня дуже любить, аби їй приділяли увагу, любить обійми, хоче, щоб до неї приїхали мама й тато.

Софійка – весела, активна, комунікабельна. З радістю взаємодіє як з дітками, так і з дорослими. Любить гратися різними іграшками: ляльками, машинками. Будує невеличкі іграшкові споруди, наприклад, доріжку для собачки, будиночок. Може заколисувати ляльок, годувати їх, катати в колясочці.
 

В анкеті дівчинки стоїть позначка: «Дитина з особливими потребами». Нам невідомо, які діагнози має Софійка, але точно знаємо, що все частіше такі дітки знаходять свої нові родини. Цього щиро бажаємо й Соні.

Якщо ви відчули, що це ваша донечка, звертайтеся до спеціалістів Служби у справах дітей Чернігівської обласної державної адміністрації за телефоном: (046) 267-46-38. З детальною інформацією про дитину можуть бути ознайомлені тільки кандидати в усиновлювачі, опікуни, прийомні батьки, батьки-вихователі.

Приїздіть до Соні та якомога швидше огортайте її крилами своєї любові!