Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

«Люди відчувають турботу й дуже за неї вдячні»: Фонд Ріната Ахметова продовжує допомагати переселенцям у Києві

16.06.2022

Під час повномасштабної війни майже 66 тисяч внутрішньо переміщених осіб знайшли прихисток у Києві. Фонд Ріната Ахметова підтримує людей, які вимушено покинули свої домівки, та надає їм гуманітарну допомогу. Отримати її можна у районних управліннях соціального захисту населення.

Про допомогу Фонду переселенцям розповіла Ольга Мозгова, начальниця Управління соціального захисту населення Печерської районної в місті Києві державної адміністрації.

«Люди багато пережили. Їм наразі дуже непросто, адже вони фактично були змушені відпустити половину свого життя, зірватися та переїхати на нове місце», — каже Ольга Вікторівна.

За її словами, разом з найнеобхіднішими довідками люди можуть отримати в установі й набори з продуктами харчування від Фонду Ріната Ахметова. Такі продуктові набори неабияк допомагають на першому етапі адаптації до нових умов життя.

«Фонд Ріната Ахметова робить велику справу. Люди відчувають цю турботу й дуже за це вдячні», — підкреслює керівниця установи.

Зазначимо, що з 24-го лютого 2022 року гуманітарна допомога від Ріната Ахметова охопила 3 мільйони людей. Більше 1,2 мільйона з них було охоплено допомогою Фонду, решта — бізнесами SCM.

Допомога надається в рамках програми «Рінат Ахметов — Порятунок життів».