Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

Лист Святому Миколаю: новорічна акція для дітей від Фонду Ріната Ахметова

04.12.2022

Лист Святому Миколаю: новорічна акція для дітей від Фонду Ріната Ахметова

Фонд Ріната Ахметова запрошує дітей написати листа Святому Миколаю та отримати новорічні подарунки.

У рамках благодійного проєкту «Рінат Ахметов — Дітям. Новорічна Акція» разом із гарячою лінією Святого Миколая починає працювати і святкова пошта.

Аби лист дійшов до адресата, його необхідно заздалегідь підготувати та відправити на електронну пошту [email protected].

Для того, щоб Святому Миколаю краще дізнатися про автора листа та здійснити його найпотаємніші мрії, помічники доброго чарівника склали список запитань, які допоможуть учаснику впоратися із завданням. За посиланнями ти знайдеш підказки для дітей і для підлітків.

Листи Святий Миколай приймає до 20 грудня щодня.

Увага! Серед усіх учасників, хто поспілкується або надішле листа Святому Миколаю, 25 грудня за допомогою сервісу random.org буде розіграно новорічні подарунки: 10 пледів, 10 рюкзаків та цінний подарунок — смартфон Samsung A12.

Акція «Рінат Ахметов – Дітям» – це більш ніж 20-річна традиція доброти, підтримки, мотивації і віри в безмежний потенціал дітей. Акція змінює життя дітей на краще, дарує їм віру в дива та надію на світле майбутнє. За ці роки Акція охопила понад 1 млн дітей.