Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

Лера та Даша: «Ми хочемо, щоб нас скоро забрали у сім’ю»

08.12.2018

 
Спеціалісти програми «Сирітству – ні!» Фонду Ріната Ахметова познайомилися з цими дівчатками під час відрядження в Одеську область. Сестрички були відвертими й розповіли про свої бажання. 
 
 
 
«Ми хочемо в таку сім’ю, де нас будуть любити, розуміти, підтримувати, – ділиться найзаповітнішим 12-річна Валерія. – Хочемо, щоб до нас добре ставилися, давали різні поради, були завжди поруч. Хочемо, щоб наша майбутня сім’я відчула, що і ми їх любимо, розуміємо, поважаємо». 
 
 
Дівчинка розповіла, що мріє стати кулінаром, бо їй дуже подобається готувати. Валерія добра та привітна; як старша сестра, піклується про маленьку 4-річну Даринку.  
 
«Даша спокійна, добра та мила дівчинка. Має добру пам’ять, гарно декламує вірші», – розповідає про сестричку Лера. 
 
 
У дівчаток на двох найзаповітніша мрія: «Ми хочемо, щоб нас скоро забрали у сім’ю», – поділилися сокровенним дівчатка. 
 
Ці діти хочуть відкритися й довіритися рідним людям, які приймуть і обіймуть, зрозуміють і допоможуть. Якщо це саме ви, звертайтеся до спеціалістів Служби у справах дітей Одеської обласної державної адміністрації за телефоном: (048) 728-35-44. 
 
 
Зауважимо: більш детальна інформація про дітей надається спеціалістами служби у справах дітей тільки кандидатам в усиновлювачі, опікуни, прийомні батьки чи батьки-вихователі.