Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

Красуні Сашуні необхідні батьки, заряджені любов’ю та щастям

04.10.2019

Сьогодні ми хочемо розповісти користувачам порталу «Сирітству – ні!» Фонду Ріната Ахметова про однорічну Олександру, з якою спеціалісти програми «Рінат Ахметов – Дітям. Сирітству – ні!» познайомилися під час відрядження в одному з інтернатних закладів Дніпропетровської області.
 
Красуні Сашуні лише рік. «Вона ще така крихітка, якій хочеться подарувати усе тепло свого серця», – по приїзді поділилася враженнями Аліна Клімчик, спеціаліст програми «Рінат Ахметов – Дітям. Сирітству – ні!». 
 
 
Наша спеціаліст поспілкувалася з вихователькою, яка найчастіше бачить дитину, і та розповіла про її характер та яскраві риси: «Саша дуже контактна дівчинка. Встановити з ким завгодно контакт для неї не проблема. Ця дитина народжена для любові, вона її шукає усюди. Лагідна, доброзичлива, часто посміхається, завжди у хорошому гуморі. Завжди серед дітей, полюбляє гратися у групові ігри – катання м’ячика чи складання кубиків, цікавиться ляльками та музичними іграшками. Бажано, щоб до крихітки приїхали справжні батьки, заряджені любов’ю та щастям». 
 
Якщо ви впевнені, що ці діти будуть щасливі поруч з вами, звертайтеся до спеціалістів Служби у справах дітей Дніпропетровської обласної державної адміністрації за телефонами: (056) 732-48-70, (068) 433-23-62. 
 
Більш детальна інформація може надаватися лише кандидатам в усиновлювачі, опікунам, прийомним батькам чи батькам-вихователям. 
 
Віримо та сподіваємося, що Сашуня-красуня скоро зможе пригорнутися до мами з татом, які подарують їй щасливе дитинство.