Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

«Краснодонвугілля» виділяє 600 тис. грн на опалення шкіл, лікарень і дитячих садків

30.10.2014

У межах Угоди про соціальне партнерство об’єднання «Краснодонвугілля» Групи Метінвест направить приблизно 600 тис. грн на забезпечення паливом соціальних об’єктів Краснодонщини.

Понад 880 тонн побутового вугілля буде розподілено між установами освіти та охорони здоров’я Великого Краснодона. Перші партії вугілля вже доставили на об’єкти. Паливо отримають 13 шкіл, 9 дитячих садків, 1 лікарня, 19 амбулаторій у селищах Краснодона та району, а також школа-інтернат і училище в селищі Краснодон.

Паливо між об’єктами соціальної сфери розподіляється згідно з розмірами опалюваних приміщень. Наступним етапом програми стане забезпечення побутовим вугіллям пенсіонерів і соціально незахищених містян. 

«Турбота про здоров’я населення — одне з пріоритетних завдань, які розв’язує наше підприємство, — каже генеральний директор «Краснодонвугілля» Олександр Ангеловський. — Важливо, щоб у школах, садочках і медичних закладах був комфортний температурний режим. Ми взяли на себе зобов’язання й виконаємо їх у повному обсязі, щоб підтримати наш регіон у такий складний момент».