Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

Кожна посмішка дитини дуже важлива для нас! Вдячні відгуки сімей за новорічні привітання в рамках акції «Рінат Ахметов – Дітям»

29.12.2021

Традиційно, в рамках акції «Рінат Ахметов – Дітям» Фонд вітає дітей з Новим Роком. Ця традиція добра та особистої участі у житті тисяч українців підтримується більше 20 років. Мільйон українських дітлахів, які були залучені у заходах Фонду, отримали подарунки та привітання від засновника – Ріната Ахметова.

У цьому 2021 році діти отримали цукерки, «розумні» лампи, новорічні прикраси, а ДБСТ – набори відеоблогера.

Програма «Рінат Ахметов – Дітям. Сирітству – ні!» отримує велику кількість світлин діток з подарунками та привітання, якими ми із задоволенням ділимося.

Дитячий будинок сімейного типу Світлани Азарової з Чернігова привітав всю команду Фонду зі святами надіслав цілу купу фото дітей зі словами подяки.

ДБСТ Азарових - ялинка до Нового 2022 року

ДБСТ Азарових. Подарунки від Фонду Ріната Ахметова до новорічних свят 2022

А ось маленький спортсмен Петро – син усиновительки Марини Сноз з Києва – отримав подарунки від Фонду Ріната Ахметова якраз у день отримання медалі за першість у змаганнях!!

Родина усиновильки Марини Сноз. Син Петро з подарунком від ФРА

Діти Ірини Шмунь з Херсонщини надіслали селфі з подарунками, а мама зателефонувала фахівцям Фонду та подякувала й привітала зі святами.

Шестирічний Олексій Сухін отримав подарунки безпосередньо від фахівців Фонду Ріната Ахметова, та вперше в житті брав участь у зйомках відеосюжету для телеканалу «Україна» .

Сухіна Наталія з сином Олексієм. Зйомки в рамках РАД 2021

Ці світлини - тільки маленька частина, надісланих на адресу та у месенджери Фонду. Нам дуже приємно чути і бачити щасливі очі дітей. Кожна посмішка дитини дуже важлива для нас! Вітаємо зі святами та залишаємося з вами і надалі, у новому 2022 році. З нами буде цікаво!