Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

«Кожен здатний робити добро»: у конкурсі «Карта добрих справ» – новий переможець

21.08.2019

Фонд Ріната Ахметова продовжує підбивати підсумки конкурсу «Карта добрих справ», який закликає людей робити добро. Це гра, для участі в якій необхідно робити добрі вчинки та не соромитися розповідати про них усьому світові.

Черговим переможцем конкурсу стала Вероніка Назаренко з Краматорська, яка виконала всі 22 завдання, що нанесені на «Карту добрих справ», лише за тиждень!

– У мене дочка дуже активна, турботлива, завжди мені допомагає, варто тільки попросити. А тут вона повернулася з табору, куди їздила на запрошення Фонду Ріната Ахметова, і сама почала наводити лад в хаті, допомагати з приготуванням їжі. Потім вона прибрала від сміття двір. А коли ми поїхали на море, то донька почала прибирати пляж. Знайомі та рідні запитували, чому моя дитина стала такою діяльною, я розповіла їм, що моя розумниця стала учасницею конкурсу «Карта добрих справ», – розповідає Тетяна Назаренко, мама Вероніки. Жінка зізнається: дочка не відразу повідомила, що включилася в естафету добра від Фонду Ріната Ахметова.

– Мама дізналася про те, що я беру участь у конкурсі, з мого інстаграму. Коли вона була на роботі, то заходила на мою сторінку й там побачила мої добрі справи – я викладала фото та відео. Вона зателефонувала та похвалила мене. Тепер я закликаю всіх сусідів і друзів узяти участь у конкурсі. Я вважаю, що кожен здатен робити добро. Головне – трохи спонукати людей до цього, – каже Вероніка.

За активність і доброту Вероніка Назаренко була нагороджена цінними призами від Фонду Ріната Ахметова: блокнотом, ручкою, браслетом, селфі-палицею та портативною аудіоколонкою.

– Я дуже рада отримати подарунки. Особливо колонку – я люблю музику. Дякую Фонду Ріната Ахметова за цей конкурс! – сказала дівчинка.

ЯК З’ЯВИЛАСЯ «КАРТА ДОБРИХ СПРАВ»

Під час спілкування з дітьми з дитячих будинків сімейного типу (ДБСТ) психологи Фонду запропонували намалювати на ватмані їхні уявлення про те, який вигляд має добро в повсякденному житті. Потім здійснити в реальності все те, що вони намалювали: нагодувати бездомного собаку, підібрати сміття з тротуару, подарувати повітряну кульку незнайомій дитині на вулиці… Ідеї дітей були об’єднані в «Карту добрих справ». Щоб кожен міг взяти її в руки та знайти свій шлях до добра.

ЯК ВЗЯТИ УЧАСТЬ У КОНКУРСІ?

Ти допомагаєш людям і хочеш зробити світ навколо себе кращим і добрішим? Покажи іншим, що це робити просто! Фонд Ріната Ахметова продовжує конкурс #МояКартаДобрихСправ.

Роби добрі справи й отримуй призи, головний з яких блютуз-колонка.

Крок 1. Поділися конкурсною публікацією з друзями.

Крок 2. Зроби добру справу. Наприклад, обійми близьку людину та скажи, що ти її любиш. Або похвали друга. Зроби с цим фото чи відео. Розмісти на своїй сторінці з хештегом

#МояКартаДобрихСправ і #ФондРінатаАхметова.

Крок 3. Отримай від нас «Карту добрих справ», де ти зможеш позначати свої добрі справи.

Крок 4. Зроби 10 добрих вчинків, опублікуй їхні фото або відео з хештегом #МояКартаДобрихСправ і #ФондРінатаАхметова. І перші призи (блокнот, ручка та браслет, на якому написано «Я роблю добрі справи») вже чекають на тебе!

Крок 5. Зроби ще 5 добрих справ, опублікуй їхні фото або відео з хештегом #МояКартаДобрихСправ і #ФондРінатаАхметова. Та отримуй приз – селфі-палицю.

Крок 6. Для найазартніших учасників! Суперприз конкурсу – блютуз-колонку – отримає той, хто зробить 22 добрі справи, зазначені на «Карті добрих справ»! Не забувай ставити хештеги у своїх публікаціях!

Стати учасником конкурсу може кожен!

Робімо добро разом!