Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

Конкурс дитячого есе «Що таке мирне літо?»

01.06.2018

Фонд Ріната Ахметова оголошує всеукраїнський конкурс есе «Що таке мирне літо?» для дітей, які хочуть відпочити на природі. На переможця чекає путівка в дитячий табір в Святогірську, де разом з дітьми з мирної території України будуть відпочивати діти, які проживають у районах бойових дій. Спільний відпочинок допоможе краще пізнати одне одного та зрозуміти, що всі ми мріємо про мир у своїй країні. А також більше зрозуміти тих, хто щодня ризикує своїм здоров'ям і життям.

Брати участь в конкурсі можуть школярі з усіх регіонів країни віком від 8 до 14 років. Для цього потрібно:

  1. Заповнити реєстраційну форму за посиланням: https://goo.gl/b6oeXS, тобто відповісти на всі запитання.
  2. Розмістити у коментарі під цим постом есе на тему «Що таке мирне літо?» Обсяг тексту визначає сама дитина. Розмістити есе в коментарі можуть як самі діти, так і їхні батьки, родичі, вчителі та інші представники. Під час розміщення есе обов'язково вкажіть ПІБ та вік дитини-автора твору, місце проживання.
  3. Надіслати написане від руки есе за адресою: 04070, Україна, Київ, вул. Іллінська 8, Фонд Ріната Ахметова.

Всі есе, розміщені згідно із зазначеними вимогами, будуть розглянуті конкурсною комісією. Автори п'яти найкращих отримають путівки в дитячий табір в Святогірську в межах проекту Гуманітарного штабу Ріната Ахметова «Мирне літо – дітям Донбасу». Результати будуть оголошені 27 червня.

Важливо! Всі есе можуть бути опубліковані в засобах масової інформації, на сайтах fdu.org.ua та fund.fdu.org.ua, в соціальних мережах, в інтернеті, в інформаційних матеріалах (буклети, книги, альбоми) та представлені на публічних заходах (виставки, конференції).