Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

Компанія «Паралель» не працює на територіях Донецької та Луганської областей, не підконтрольних Україні

18.11.2015

Компанія «Паралель» веде свою господарську діяльність згідно з чинним законодавством України. Всі випадки експлуатації третіми особами автозаправних комплексів «Паралель», відновлення продажу палива на АЗК, які розташовані на не підконтрольній Україні територіях, а також використання брендованих елементів (паливних талонів, фірмових прапорів, вивісок тощо) є незаконними й не мають жодного стосунку до «Паралелі».

У компанії нагадують, що з 18 травня 2015 року компанія призупинила роботу мережі АЗК під ТМ «Паралель» на території Донецька й Донецької області, які перебувають поза контролем української влади. 32 АЗК і нафтобазу було законсервовано. У Луганській області ще в липні 2014 року компанією «Паралель» припинено роботу дев’яти АЗК, що опинилися на не підконтрольній Україні території. Співробітників, після виплати компенсацій, було звільнено.

Частина неконтрольованих АЗК перейшла під управління невідомих осіб, які зараз продають паливо на цих заправних станціях. Заяви про ці факти було подано у правоохоронні органи України.

Сьогодні в Запорізькій, Дніпропетровській, Донецькій і Луганській областях (на території, підконтрольній Україні) працюють 62 автозаправні комплекси, що реалізують паливо від компанії «Паралель».

 

ДЖЕРЕЛО