Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

Коментар Олени Довженко, прес-секретаря Ріната Ахметова, щодо ведення бізнесу на територіях, не підконтрольних Україні

02.04.2015

Група СКМ, всі бізнесові й небізнесові активи Ріната Ахметова працюють виключно у правовому полі України, сплачують податки до українського бюджету.

Гуманітарний штаб Ріната Ахметова надає допомогу виключно згідно із законодавством України та загальноприйнятими міжнародними гуманітарними стандартами: прозорість, нейтральність, ефективність і баланс.

Підкреслю, головний принцип Ріната Ахметова і його команди Гуманітарного Штабу — працювати прозоро, відкрито і в межах законів України.

Вся гуманітарна допомога Штабу поширюється на Донбасі тільки серед найбільш нужденних представників мирного населення: літніх людей, інвалідів, дітей, багатодітних матерів.

Зі звітом про діяльність Гуманітарного штабу Ріната Ахметова за 2014 рік можна ознайомитися у відкритому доступі за адресою http://www.fdu.org.ua/humcenter/report

Оскільки в інформаційне поле постійно вкидається величезна кількість чуток і домислів для різноманітних провокацій і маніпуляцій, хочу заявити, що ні Рінат Ахметов, ні бізнеси Групи СКМ ніколи їх не коментували й не будуть коментувати надалі.