Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

Команда “Сирітству - ні!” вирушила на Житомирщину за новими історіями дітей

12.11.2021

9 листопада 2021 року команда “Рінат Ахметов - Дітям. Сирітству - ні!” разом із телеканалом “Україна” вирушили на Житомирщину, де відбулися зйомки дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

З 9 по 12 листопада фахівці відвідали чотири заклади, де перебувають діти, що підлягають усиновленню - Житомирський будинок дитини, спецзаклади у Новограді, Бердичіві (с. Гришківці) та Радомишлі (с. Потіївка). Було проведено фотосесії з 60 дітлахами, 12 з яких потрапили у відеосюжети. Наприкінці листопада 2021 року відеоісторії транслюватимуться на телеканалі “Україна”, а світлини будуть завантажені на портал Sirotstvy.net

Останній раз програма проводила зйомку в Житомирській області ще у 2019 році. Сподіваємося, що відтепер візитів стане більше. Програма “Рінат Ахметов - дітям. Сирітству - ні!” дуже вдячна керівництву та фахівцям службі у справах дітей Житомирської обласної адміністрації, а також начальникам Бердичівської та Потіївської служб у справах дітей за допомогу у проведенні фото- та відеозйомок.

Разом ми досягаємо спільної мети - щоб якомога більше дітлахів знайшли нових тата і маму, які піклуватимуться про них та ніколи не залишать на самоті.