Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

Команда «Рінат Ахметов – Дітям. Сирітству – ні!» повернулася з Кіровоградщини з новими анкетами та історіями діток-сиріт

14.09.2020

Фахівці програми «Рінат Ахметов – Дітям. Сирітству – ні!» повернулися з Кіровоградської області з новими анкетами та історіями дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування.

Це відрядження стало першим з початку карантину. І хоча Кіровоградщина належить до «зеленої зони», аби зробити фото- та відеозйомку дітей, нам треба було зібрати купу додаткових дозволів і здати ПЛР-тести. Переважну більшість зйомок дозволено було проводити лише на вулиці, що трошки ускладнювало процес, але вихователі та керівники закладів зробили все можливе, аби допомогти зробити гарні кадри. За це фахівці програми «Рінат Ахметов – Дітям. Сирітству – ні!» щиро дякують усім керівникам і вихователям закладів: Кіровоградський обласний спеціалізований будинок дитини нового типу, Дитбудинок «Новий дім», Ліцей-інтернат спортивного профілю м. Олександрія, Бобринецька спеціальна школа-інтернат I-II ступенів, Новопразька спеціальна школа, Центр соціально-психологічної реабілітації дітей Кіровоградської ОДА, Центр «Джерело життя».

Загалом фахівці програми «Рінат Ахметов – Дітям. Сирітству – ні!» відзняли більше ніж 60 дітей у 8 закладах різного типу, з них 14 відеосюжетів. За організацію та можливість зйомки ми дуже дякуємо Службу у справах дітей Кіровоградської ОДА, яку очолює Наталія Сергіївна Чернявська.

Найближчим часом анкети та відеоісторії з’являться на нашому порталі, а також на телеканалах «Україна», «НЛО-ТБ» та «Індиго». Слідкуйте за нашими публікаціями. Можливо, саме тут ви знайдете ТУ САМУ дитину, яку давно шукаєте!