Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

Команда програми «Сирітству – ні!» побувала в гостях у родини Івко

10.02.2017

Пам’ятаєте, перед Новим роком ми розповідали про те, що до нас в гості приходили прекрасні дівчата – мама Наталя та три її донечки?

Коротко нагадаємо їхню історію. Родина Івко усиновила старшу доньку Наталочку, анкета якої була на порталі «Сирітству – ні!», ще 7 років тому. Потім у Наталі та Вадима народилася Соломійка. А в кінці грудня минулого року сім’я поповнилася ще однією донечкою – Алінкою.

Тоді ми пообіцяли, що теж приїдемо в гості до них, адже й привід був, адже Наталя Івко стала переможцем конкурсу на кращу історію, який проводився до Дня народження порталу. Тож учора ми вручили мамі подарунок – цифрову фотокамеру – та приємно, дуже приємно провели разом час.
 
 
«Мені дуже сподобалася родина Івко, – ділиться враженнями керівник програми «Сирітству – ні!» Євгенія Рзаєва. – Світлий та затишний будинок, мама, тато та троє маленьких красунь. Я була в захваті. За цими дітками можна спостерігати годинами. А як вони люблять свою маму, яка і справедлива, і лагідна, і турботлива! Чудова господиня, приваблива жінка. Чесно кажучи, я просто захоплююся такими родинами. І хоча, крім радощів, є й багато проблем, складнощів, але не маю сумніву, що ця сім’я подолає їх, тому що є найголовніше – їхня любов одне до одного».
 
 
Так приємно бачити, як діти розкриваються в родині, як вони вчаться чомусь новому, як будують логічні умовиводи, як змінюються зовнішньо, як стають щасливішими, як набувають упевненості, що їх люблять і ніколи більше не залишать.
 
 
Не минуло й двох місяців, як Алінка (тепер її називають Іванкою, адже батьки планують давати саме це ім’я донечці при хрещенні) в родині, а вона вже так змінилася.
 
 
Команда програми «Сирітству – ні!» не втомлюється дякувати тату й мамі цих дівчаток за любов, труд, терпіння. Ви – чудові! З вас хочеться брати приклад!