Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

Команда програми «Сирітству – ні!» готує проведення «батьківських зборів» у листопаді

07.11.2016

Ми й не помітили, як проминув місяць із нашої попередньої зустрічі з прийомними батьками та батьками-вихователями. Маємо хорошу новину: у листопаді пройде ще один цікавий захід.

Взяти участь у ньому запрошуємо прийомних батьків та батьків-вихователів із Донецької та Луганської областей, які тимчасово проживають в Києві, Київській області та інших регіонах України.

Оскільки навчальне півріччя підходить до завершення, тема нашої зустрічі буде пов’язана зі школою: з поведінкою дітей в навчальних закладах, їх відносинами з учителями, а також зі стосунками між педагогами та батьками. Наш експерт – психолог, тренер із підготовки потенційних кандидатів в опікуни / піклувальники, прийомні батьки, батьки-вихователі, а також автор тренінгових програм  для батьків і фахівців Любов Лоріашвілі – відповість на всі запитання й, сподіваємось, ви зрозумієте, що ваша дитина не так уже й погано вчиться, її поведінка не є ідеальною не тому, що вона хоче вам «насолити», а ваше занепокоєння часто буває зайвим.

Зустріч пройде в Києві. Дата проведення – 24 листопада, час – із 10.00 до 18.00.

Звертаємо увагу, що зареєструватися потрібно до 20 листопада, зателефонувавши менеджеру програми «Сирітству – ні!» Анжелі Фокіній за номером: (050) 470-91-55. Додаткова інформація щодо організації проведення заходу надаватиметься при реєстрації.

Дуже раді будемо побачити всіх. Тож до зустрічі!