Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

Команда програми «Рінат Ахметов – Дітям. Сирітству – ні!» вирушила у відрядження на Дніпропетровщину

03.09.2019

Цього вересневого ранку спеціалісти програми «Рінат Ахметов – Дітям. Сирітству – ні!» вирушили на Дніпропетровщину, щоб там попрацювати в інтернатних закладах з дітьми-сиротами та дітьми, позбавленими батьківського піклування. Наша знімальна група фотографуватиме дітей, про декого з них будуть зроблені короткі відеоісторії. 
 
Незабаром нові анкети з’являться в базі на порталі «Сирітству – ні!» Фонду Ріната Ахметова, а також оновляться світлини в анкетах, що вже є на сайті. 
 
За час роботи порталу ми бачили дещо надзвичайне: усиновлення відразу трьох-чотирьох братиків та сестричок, влаштування в родини українців дітей з інвалідністю, зокрема з ВІЛ, возз’єднання рідних братів і сестер в одній родині. Ми спостерігали, як із часом малюки дорослішали та змінювалися в сім’ях, як розвивали свої таланти й уміння. Кожна дитина, котру взяли в родину, отримала не лише батьківську любов і турботу, а й шанс на щасливе майбутнє. 
 
Кожній дитині потрібна сім’я, щоб почуватися бажаною у цьому світі та захищеною. Для цього ми працюємо, щодня розповідаючи вам про дітей, анкети яких є на порталі «Сирітству – ні!» і по-дитячому радіємо, коли отримуємо інформацію, що хлопчики та дівчатка дочекалися турботливих батьків. 
 
Віримо, що завдяки нашому сайту ще більше дітей об’єднаються з мамами й татами, які будуть любити, оберігати, допомагати й підтримувати їх усе життя. 
 
 Тож слідкуйте за новинами на сайті та в соціальній мережі Facebook.