Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

Коли планують відкрити пункти пропуску в Луганській області?

21.04.2016

Контрольні пункти пропуску на Донбасі запланували відкрити до Великодня. Про це під час прес-конференції повідомив представник ОБСЄ у тристоронній контактній групі Мартін Сайдік, повідомило УНН.

«Учасники робочої групи з гуманітарних питань висловили стурбованість щодо збільшення кількості порушень режиму припинення вогню. Вони погодилися зробити все можливе, щоб жителі східної України могли відвідувати своїх родичів і друзів, які проживають з іншого боку від лінії зіткнення. Особливо в період прийдешніх Великодніх свят. Тому всі пункти пропуску на всій лінії зіткнення мають бути відкритими й діяти», – повідомив М. Сайдік.

Він додав, що координатор робочої групи закликав сторони вивчити всі можливі варіанти якнайшвидшого відновлення роботи пунктів пропуску.

Як повідомлялося, для збереження життя і здоров’я цивільного населення, яке перетинає пункт пропуску, командуванням штабу АТО на території Донецької та Луганської областей прийнято рішення з 8 квітня, тимчасово закрити КПВВ «Станиця Луганська».

ДЖЕРЕЛО