Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

Кохаиння і милосердя: як волонтерство об’єднує серця

14.02.2017

14 лютого в багатьох країнах світу святкують день усіх закоханих. Не омине стороною свято і волонтерів Гуманітарного штабу.

За два з половиною роки у волонтерській діяльності Штабу Ріната Ахметова взяли участь понад 5 тисяч осіб. Нерідко волонтерами ставали цілі сім’ї, а бувало й так, що волонтерство сприяло появі нових подружніх пар. Що не дивно, з огляду на те, скільки часу волонтери проводять разом, скільки складних моментів переживають спільно.

Так сталося і з Євгеном і Світланою.

До війни молоді люди були колегами, працювали у фан-шопі на «Донбас Арені». А із серпня 2014 року, коли почав роботу Штаб Ріната Ахметова, вони стали волонтерами. І далі працюють на «Донбас Арені», яка з перших днів стала логістичним центром Гуманітарного штабу. Світлана і Євген відповідають за важливу ділянку роботи – облік і розподіл гуманітарного вантажу.

Спільна робота, щоденне спілкування й загальні інтереси зблизили молодих людей. Влітку 2015 роки вони одружилися. Напружена ситуація в Донецьку не вплинула на рішення зіграти весілля, адже для справжнього кохання немає перешкод.

Відтоді минуло півтора року, вони по-справжньому щасливі робити спільно благородну справу, адже знають як ніхто, – їхні земляки, як і раніше, дуже потребують допомоги.

«Донбас Арена» для нас другий дім, ми завжди разом», – каже Євген.