Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

Класним хлопцям потрібна класна родина!

07.05.2017

Артур, Тимофій та Ренат зачарували знімальну групу програми «Сирітству – ні!» Фонду Ріната Ахметова. Вони такі позитивні, енергійні, милі! Братики кажуть, що вони класні, тому їм треба класна родина. Більше про хлопців ми попросили розповісти їхню виховательку.
 

«Артур – найспокійніший, – розповідає жінка. – Любить малювати, може день сидіти, давай йому тільки папір та олівці. І все нам дарує, усі роботи ми на стіни вішаємо. Гратися любить на вулиці, але до душі йому більш спокійні заняття: може на гойдалці трохи покататися або на роликах поїздити. Футбол – це не його гра, звичайно. У школі теж говорять, що він спокійний, старається вчитися, «доганяти» однокласників. Принаймні ми бачимо його бажання. У їжі неперебірливий, не любить тільки дуже «заморочених», святкових страв, а з повсякденної їжі все їсть.
 

Тіма – зірвиголова, наш «постійний двигун». З ним цікаво, можна поговорити на будь-яку тему. Навіть якщо він чогось не знає, так про це розкаже, так пояснить, що ти сама подумаєш: «Хм, очевидно, я сама про це не знала». З ним ми можемо отак сісти й день спілкуватися. Їсть усе, але, як не дивно, не дуже любить м’ясо, а от фрукти всі обожнює. Він – як кролик. А яблука для нього – це взагалі все.

Тіма любить квіти. У мене враження, що він – майбутній ботанік. Як тільки виходить на вулицю, починає збирати різні листочки, гілочки, квіточки. Це все зноситься, ставиться у воду. Коли зі школи йде, нарве кульбаб і мені дарує. Дуже любить обійматися: іде в школу – обіймаємося, приходить зі школи – обіймаємося. Дівчаток любить: приділяє їм увагу, допомагає, а ще обов’язково кожній зробить комплімент, розпитає, як справи.

Не сидить на місці. Навіть коли виконує домашнє завдання, іноді каже: «Усе, не можу сидіти, краще постою!»
 

І найменший – Ренат. Теж любить обійматися. Його посмішка, очі – це диво! Часто питає «Ви мене любите?» Йому цього дуже бракує. Їсть усе, але багато чого залежить від настрою. Якщо в нього немає настрою, може й не снідати.

Найбільше він захоплюється машинами. Часто розповідає, який автомобіль собі купуватиме. А на першому місці в нього – футбол, навіть зимою на вулицю хоче брати м’яч.
 

Хлопці дуже дружні, переживають один за одного, у них такий міцний сімейний зв’язок!»

Скоро користувачі порталу «Сирітству – ні!» зможуть переглянути відеоролик про Артура, Тіму та Рената й переконатися, які чудові ці діти. Ми дуже хочемо, щоб у них з’явилася міцна родина!

Якщо ви готові стати батьками цих хлопчиків, звертайтеся до спеціалістів Служби у справах дітей Київської міської державної адміністрації за телефоном: (044) 483-45-55.