Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

Із лікарень Маріуполя виписані всі діти, які постраждали під час обстрілу 24 січня

19.02.2015

Станом на 19 лютого, діти, які постраждали внаслідок обстрілу Маріуполя 24 січня, виписані з місцевих лікарень додому. Їхнє лікування під повний супровід узяв Гуманітарний штабу Ріната Ахметова. Ще троє дітей продовжують лікування в медустановах у Дніпропетровську і в Києві.

Дві дівчинки 12 і 15 років перебувають на стаціонарному лікуванні в київській клініці «Охматдит». Ще одна 3-річна дівчинка — у Дніпропетровській обласній дитячій лікарні. Стан дітей стабільний, вони проходять планові операції й відновлення. Діти, як і раніше, перебувають під опікою Штабу Ріната Ахметова.

Також, на сьогодні, на лікуванні у шпиталях Маріуполя перебувають 19 дорослих пацієнтів, і ще 2 — у лікарнях Дніпропетровська та Запоріжжя.

Багато хто з тих, хто виписався на домашнє лікування, і далі отримує перев’язки і процедури в лікарнях Маріуполя амбулаторно.

Нагадаємо, що всього під опікою Гуманітарного штабу з дня трагедії, 24 січня, перебували 69 дорослих і 8 дітей, постраждалих унаслідок обстрілу. За рішенням Ріната Ахметова Штаб узяв на себе повне забезпечення пацієнтів і лікарень необхідними медпрепаратами, операційними матеріалами й технічними засобами реабілітації.