Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

Інтернет-ресурс «Допоможемо» — інформаційна допомога людям, яких торкнулася війна

03.03.2015

Розпочав роботу сайт «Допоможемо» http://dopomozhemo.tv. Головне завдання ресурсу — надавати всю необхідну інформацію переселенцям і мирним жителям Донбасу, які постраждали внаслідок військових дій на Сході України.

На сайті — актуальні новини, рекомендації психологів, лікарів, юристів, фінансистів, відповіді на нагальні запитання у форматі відеопорад фахівців, історії людей, долі яких назавжди змінила війна. Сайт дозволяє відновити втрачені зв’язку з рідними і близькими — розмістити оголошення про зниклих, про тих, кого шукають.

На сайті представлено великий обсяг корисної відеоінформації — сюжети, інтерв’ю, звернення. Кожен охочий може поділитися власним унікальним відео із корисними порадами, зворушливими історіями з життя.

Для інформування про гуманітарну ситуацію на Сході України на сайті працює Гуманітарна мапа ситуації та потреб Донецької й Луганської областей.

Сайт http://dopomozhemo.tv створений продакшн-компанією «Допоможемо-ТВ», мета якої — надавати інформаційну допомогу людям, котрих торкнулася війна.