Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

Ілля: «Тато і мама, ідіть до мене»

01.03.2019

У маленького Іллі дуже сумні очі, хлопчик надто скутий. Та коли з ним роззнайомитися, не переговорити. Знімальна група програми «Сирітству – ні!» Фонду Ріната Ахметова зустрілася з дитиною в одному з інтернатних закладів Дніпропетровської області під час відрядження.  
 
Іллі 7 років. Хлопчик розповів нам трохи про свої захоплення та мрію. 
 
 
«Я люблю грати у футбол, складати пазли, кубики, малювати, гуляти. Ще люблю читати книжки, – поділився Ілля. – У майбутньому я буду тренером по футболу». 
 
Дещо цікавіше розповіла про хлопчика його вихователька: «Ілля дуже жвава дитина, цікавиться абсолютно усім, нічого не залишається без його уваги. Він і сам любить увагу. Балакучий, з ним є про що поговорити. Це дуже лагідна дитина. Дійсно, хлопчик багато знає про футбол, знає, які є команди». 
 
Ми впевнені, що скоро Ілля познайомиться з хорошою родиною, де його будуть любити, піклуватися про нього. Дуже хочеться, аби якомога швидше забрали дитину з інтернатної системи.  
 
Ілля дуже добрий, подарує свою любов людям, які приймуть його серцем. Якщо ви відчуваєте, що маєте бажання здійснити мрію й забрати цю дитину додому, звертайтеся до спеціалістів Служби у справах дітей Дніпропетровської обласної державної адміністрації за телефоном: (056) 732-48-70. Більш детальна інформація може надаватися лише кандидатам в усиновлювачі, опікунам, прийомним батькам чи батькам-вихователям. 
 
 
«Тато і мама, йдіть до мене», – говорить у відеосюжеті Ілля. Прислухайтеся, можливо, хлопчик кличе саме вас?