Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

І знову в дорогу: знімальна група програми «Сирітству – ні!» Фонду Ріната Ахметова працює на Чернігівщині

30.07.2019

Мрія програми «Сирітству – ні!» Фонду Ріната Ахметова – щасливі обличчя дітлахів, яких забирають з інтернатних закладів турботливі тато і мама у нове життя, щасливу сім’ю!  
 
 
Аби втілити цю мрію в життя, знімальна група програми «Сирітству – ні!» вкотре вирушила у відрядження до Чернігівської області. 
 
Там наша команда завітає до інтернатних закладів області, де працюватиме з дітьми, яким понад усе потрібне дитинство, щасливе та безтурботне, адже кожний хлопчик і дівчинка мають на це природне право від народження. У закладах наші спеціалісти робитимуть фото дітей, які підлягають усиновленню та влаштуванню в інші сімейні форми виховання. Дехто з них стануть героями відеоісторій. 
 
Незабаром на порталі «Сирітству – ні!» Фонду Ріната Ахметова з’являться нові анкети дітей з цього регіону, а в деяких анкетах будуть оновлені світлини. 
 
Слідкуйте за новинами порталу, а також за нашими оновленнями на сторінках у соціальних мережах. 
 
Віримо, що діти, яких фотографують та знімають на відео наші спеціалісти, дуже скоро зможуть пригорнутися до нових батьків, відчути їхнє тепло та повірити – щастя є, і воно завітало у їхнє життя, щоб осяяти майбутній шлях. 
 
Можливо, скоро ви зустрінете свою дитину на сторінках порталу «Сирітству – ні!» Фонду Ріната Ахметова?