Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

Хто шукає свого позитивчика? Сашуня тут!

08.02.2019

«Сашуня – веселий та життєрадісний хлопчик, з відмінним апетитом та міцним сном», – розповідає про малюка вихователька дитячого закладу, де він перебуває.  
 
 
В його анкеті є відеосюжет, який знімала команда програми «Сирітству – ні!» Фонду Ріната Ахметова у вересні 2018 року. Наразі Саша підріс, трохи змінився, багато чого нового навчився, але як і раніше, чекає своїх майбутніх батьків. 
 
Хлопчик сповнений ніжності до всіх, хто поруч. Неозброєним оком видно, як дитині бракує материнської ласки й турботи, тому поки обіймає лише вихователів і великого м’якого ведмедя, цьомаючи ласкаво в носик.  
 
Сашко щирий у спілкуванні з іншими. Він любить дітей, охоче ділиться іграшками під час гри. Такі ж теплі почуття у хлопчика і до вихователів – одразу виконує усі прохання педагогів, старанний у заняттях. Уміє зосередитися на чомусь одному, понад усе любить майструвати різні пірамідки.  
 
Ми сподіваємося, що дуже скоро до хлопчика приїдуть турботливі матуся і татусь, яких малюк зможе обійняти так міцно, як м’якого ведмедика, та промовити радісне: «Дочекався!» 
 
 
Тож, якщо ви вже маєте статус кандидатів в усиновлювачі, опікуни, прийомні батьки та батьки-вихователі й готові прийняти хлопчика у свою родину, звертайтеся до спеціалістів Служби у справах дітей Донецької обласної державної адміністрації за телефоном: (06264) 8-52-23.