Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

Хто шукає своє чудо? Ось воно!

20.07.2019

Сьогодні ми хочемо розповісти користувачам порталу «Сирітству – ні!» Фонду Ріната Ахметова про 4-річного хлопчика Руслана. Цей чудовий малюк живе зараз в одному з інтернатних закладів Житомирської області. 
 
 
Можливо, саме ця публікація підкаже майбутнім батькам, що хлопчик чекає саме на них.  
 
«Руслан – це дитина-відмінник. У нього позитивна динаміка за час перебування у закладі. Почав говорити. Хлопчик відкритий, але має міцний характер. Якщо чогось не хоче, чинитиме опір, переконати в іншому дуже складно, але часом можливо. З великою надією чекає на маму й тата. Будемо сподіватися, що майбутні батьки по нього скоро приїдуть. Адже всі наші дітки й перебувають тут, аби знайти свою родину», – говорить вихователька хлопчика. 
 
Він дуже активний, комунікабельний, контактний. Обожнює гратися з дітьми, дружелюбний, іграшками ділиться. На заняттях Руслан активно працює. Ми впевнені, що для когось хлопчик стане найріднішим і найкращим сином.  
 
 
Якщо ви готові дати цьому хлопчику свою любов і прийняти його в родину, звертайтеся до спеціалістів Служби у справах дітей Житомирської обласної державної адміністрації за телефоном: (0412) 47-10-97. 
 
Ми віримо, що Руслана побачать його майбутні тато й мама ще в 2019 році!