Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

Хто має мрію про трирічну сірооку донечку? Ось же вона!

02.09.2016


Після відряджень знімальної групи «Сирітству – ні!» ми періодично відкриваємо папки з фотографіями дітей і милуємося їхніми личками, а подумки бажаємо якнайшвидше знайти люблячі родини.

Від великих сірих очей Алінки важко відвести погляд. Дівчинка-«живчик», дуже енергійна, не всидить на місці, дзвінкоголоса, з хорошою пам’яттю. Можливо, її ще вся країна побачить на найбільших сценах світу. Уже зараз вона чудово співає, танцює, при цьому обов’язково дивиться на себе в дзеркало. Дуже любить увагу. Вихователі відзначають її вміння досягати поставленої цілі.

Алінці три роки, у неї немає ні братів, ні сестер, але в анкеті на порталі є позначка «Дитина з особливими потребами». Звичайно, ми не знаємо, який у дівчинки діагноз, адже ця інформація є закритою й повідомляється спеціалістами служби у справах дітей тільки кандидатам в усиновлювачі, опікуни, прийомні батьки чи батьки-вихователі, що хочуть узяти дитину в родину. Але ж як часто чули ми від усиновителів про те, що всі спочатку такі страшні діагнози відходили на другий план, коли майбутні син чи донька опинялися в їхніх обіймах. Тому радимо тим, хто вагається: телефонуйте в службу у справах дітей і дізнавайтеся більш детальну інформацію. Можливо, не все так страшно, як спочатку здається?

А якщо вам сподобалася Алінка й ви уявляєте її своєю донькою, звертайтеся в Службу у справах дітей Донецької обласної державної адміністрації за телефоном: (06264) 8-52-23.

Нагадаємо: більше анкет ви можете переглянути в базі даних порталу.