Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

Хто хоче стати батьками лідера? Ось він!

31.08.2018

Чотирирічний Владислав підкорив серця знімальної групи програми «Сирітству – ні!» Фонду Ріната Ахметова завдяки своїй жвавості та щирості. Хлопчик дуже комунікабельний, кмітливий, прудкий, та найцікавіше – він справжній лідер! 
 
 
Спеціалісти програми «Сирітству – ні!» Фонду Ріната Ахметова поспілкувалися з вихователем Владислава, щоб більше розповісти про нього потенційним батькам. 
 
«Владік – це наш маленький командир. Має організаторські здібності. Його стихія – спорт. Обожнює футбол, естафети, перегони. Співчутливий, завжди допомагає іншим дітям. У майбутньому буде чудовим чоловіком та вірним другом», – розповідає вихователь. 
 
Попри те, що хлопчик вольовий, принциповий та життєрадісний, на запитання про сім’ю сором’язливо відповідає, що він чекає. 
 
 
Владислав обов’язково подарує майбутнім батькам щастя, радість і свою любов. Якщо Ви відчуваєте, що маєте бажання забрати цього хлопчика додому, у власне життя, звертайтеся до спеціалістів Служби у справах дітей Черкаської обласної державної адміністрації за телефонами: (047) 233-01-15, (047) 254-32-61. 
 
Більш детальна інформація про дитину надається тільки кандидатам в усиновлювачі, опікуни, прийомні батьки чи батьки-вихователі.