Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

Хто хоче наповнити своє життя сонцем? Ось же воно – це Олексійко!

24.12.2016

Знімальна група програми «Сирітству – ні!» познайомилася з цим сонячним хлопчиком із милими веснянками й чарівною посмішкою в одному із закладів Запорізької області, але сам він із Луганщини. Коли почалися воєнні дії на Донбасі, дитину евакуювали в сусідній регіон.
 

12-річний Олексійко – спортивний хлопчик. Він захоплюється воркаутом. Це один із різновидів фізкультурних занять, який включає в себе виконання різних вправ на вуличних спортмайданчиках, а саме: на турніках, швецьких стінках, інших конструкціях. Ця справа так подобається Олексійку, що в майбутньому мріє стати тренером із воркауту.

А ще він хоче мати родину. Нашій команді хлопчик розповів, що дуже хоче, аби по нього приїхала віруюча сім’я. Чому саме віруюча? На це запитання відповісти він не зміг, але, очевидно, на його життєвому шляху колись зустрічалися такі хороші люди.
 

Ми думаємо, що Олексійко полюбить майбутніх тата й маму, навіть якщо вони не відповідатимуть такому незвичайному критерію відбору. Головне – аби батьки були щирими з ним, уважними та турботливими.

Якщо ви відчуваєте в собі потенціал для виховання й розвитку Олексійка й хочете стати його родиною, звертайтеся в Службу у справах дітей Луганської обласної державної адміністрації за телефоном: (0645) 24-01-25.