Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

Хороші новини з Волині!

05.12.2016

Служба у справах дітей Волинської обласної державної адміністрації повідомила хорошу новину про усиновлення ще трьох дівчаток із допомогою нашого порталу. Усі вони влаштовані в сім’ї українців.

У вересні команда програми «Сирітству – ні!» перебувала у відрядженні на Волині, де фотографувала та знімала відео про дітей. Після того, як їхні анкети були розміщені в базі порталу, спеціалісти служби у справах дітей отримали дуже багато дзвінків та запитань про хлопчиків і дівчаток, що потребують батьківської турботи. Минуло лише півтора місяця, а троє малят уже знайшли свої родини.

Звісно, враховуючи право на таємницю усиновлення, ми не можемо називати імена дітей, публікувати тепер їхні фото. Анкети цих дівчаток уже видалені з порталу. Але хочемо подякувати всім, хто долучився до поширення інформації про дітей, адже кожен «лайк», репост повідомлення в соціальних мережах ще на крок наближав зустріч батьків зі своїми майбутніми дітками.

Крім того, спеціалісти Служба у справах дітей Волинської обласної державної адміністрації надіслали нам інформацію про Артура, Валерія, Олександра та Володимира. Їхні анкети вже в базі «Сирітству – ні!» Дуже хочеться, щоб не тільки малюки, а й діти старшого віку знаходили свої родини, підтримку батьків та опору в майбутньому.

Якщо вам сподобався хтось із цих хлопчиків і ви готові прийняти їх у сім’ю, звертайтеся в Службу у справах дітей Волинської обласної державної адміністрації за телефоном: (0332) 72-34-03.