Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

Херсонщина отримала від Фонду Ріната Ахметова черговий продовольчий вантаж із таблетками для очищення води

05.01.2023

Фонд Ріната Ахметова направив до звільнених районів Херсонщини черговий вантаж із продуктовою підтримкою. Цього разу гуманітарна допомога була направлена для жителів Новорайської громади, які тривалий час перебували під окупацією.

Зважаючи на проблеми з питною водою в регіоні, разом із майже тисячею продовольчих наборів до складу боксів також увійшли спеціальні таблетки Dutrion Travel Kit для знезараження води.

Завдяки ним люди можуть отримати чисту воду в будь-яких умовах без використання електроенергії.

Загалом до кожного набору увійшли продукти першої необхідності, зокрема: макаронні вироби, цукор, сіль, борошно, крупа, консервована квасоля, тушковане м‘ясо, паштет та печиво.

Нагадуємо, що Фонд Ріната Ахметова продовжує збирати звернення від голів, представників громад і районних адміністрацій Херсонщини для подальшого надання гуманітарної допомоги мешканцям регіону. Звернутися до Фонду можна за номером гарячої лінії: 0800509001.

Усього з 24 лютого 2022 року для мешканців України буде передано 800 тисяч наборів із продуктами харчування від Фонду.

Допомога надається в рамках програми «Рінат Ахметов — Порятунок життів».

З 2014 року допомога від Фонду Ріната Ахметова, бізнесів SCM та футбольного клубу «Шахтар» охопила понад 18 млн людей. Детальніше — за посиланням akhmetovfoundation.org/s/7aa3b2