Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

Хай Софійчині очі засвітяться радістю. Буде так, коли мама обійме

11.11.2016

Навіть коли маленька Софійка посміхається, сум у її очах не розвіюється…
 

За майже 7-річний час роботи порталу «Сирітству – ні!» ми бачили дуже багато таких дітей із глибоко печальними очима. І бачили, як вони змінювалися в сім’ях: як міцнішали, жвавішали, як сполоханий погляд змінювався довірливим, як тихий голос ставав упевненим, як із шаленою швидкістю збільшувався словниковий запас.

В анкеті Софійки стоїть позначка «Дитина з особливими потребами». Звичайно, ми не володіємо інформацією про її діагнози. Ці дані повідомляються спеціалістами служби у справах дітей виключно кандидатам в усиновлювачі, опікуни, прийомні батьки чи батьки-вихователі, що хочуть узяти дитину в родину. Але останнім часом збільшується кількість влаштованих у сім’ї «особливих» хлопчиків і дівчаток, тому ми віримо, що скоро 2-річна Софійка поповнить число тих щасливих дітей, які отримали захист і любов у хороших родинах.
 

Якщо вам сподобалася ця дівчинка й ви уявляєте її своєю донькою, звертайтеся в Службу у справах дітей Хмельницької обласної державної адміністрації за телефоном: (0382) 79-41-43.