Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

Хай новий рік подарує Дашуні зустріч із її родиною

09.01.2017

Перша дитина, про яку ми хочемо розповісти в новому році, – це Даша. Живе вона зараз в одному із закладів Запорізької області. 
 
 
Дівчинка дуже комунікабельна, любить гратися з іншими дітками, хоча й сама подовгу може забавлятися брязкальцями, сидячи в ліжечку. А ще Даші подобаються музичні іграшки. Вона із задоволенням виконує те, що просять вихователі на музичних заняттях. Але увагу зосередити на чомусь їй важко, концентруватися на одній справі чи на одному об’єкті ще треба вчитися. А найбільше дівчинці подобається гойдатися на гойдалці. 
 
Даша вже їсть за загальним столом. Сама ходить іще невпевнено, тому шукає підтримки: це може бути, наприклад, бильце ліжка чи рука виховательки. 
 
 
Даша активна. Дорослих вона не боїться, радо йде на контакт із ними. У той час, коли наша знімальна група була в закладі, дівчинка не мала настрою посміхатися, але вподобала відеокамеру й вибрала її як об’єкт, із яким можна погратися. 
 
Ми віримо, що ця манюня не залишить байдужими серця тих, хто шукає собі донечку. Тож якщо вам сподобалася Даша, звертайтеся в Службу у справах дітей Запорізької обласної державної адміністрації за телефоном: (098) 419-78-08.