Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

Гуманітарний штаб забезпечує медикаментами сиріт і дітей-переселенців у Краматорську

16.10.2014

16 жовтня Гуманітарний штаб «Допоможемо» при фонді Ріната Ахметова постачив до міста Краматорська Донецької області медикаменти на суму понад 75 тисяч гривень.

Препарати доставили у 2 установи — Дитяче територіальне медичне об’єднання й будинок дитини «Антошка». В установи надійшли антибіотики, жарознижувальне, засоби, препарати, що впливають на функцію шлунково-кишкового тракту, засоби для введення медикаментів, засоби дезінфекції.

«Необхідність у постачанні медикаментів викликана тим, що в будинку дитини «Антошка» перебувають діти-сироти, евакуйовані із зони бойових дій, а в лікарні лікують дітей-переселенців, їх у Краматорську дуже багато», — розповів Павло Лапін, координатор напряму «Гуманітарна допомога» Штабу.

Завтра Гуманітарний штаб планує відправити медикаменти в Харцизьку міську лікарню на суму понад 170 тисяч гривень, зокрема, місто отримає антибіотики, жарознижувальне, засоби, препарати, що впливають на функцію шлунково-кишкового тракту, шовний, перев’язувальний матеріал, засоби іммобілізації, засоби для введення медикаментів, розчини для внутрішньовенного введення, засоби дезінфекції.