Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

Гуманітарний штаб видав набори виживання в Гірському

21.05.2018

Юлія Мазіна з двома дітьми, яких виховує сама, проживає в Гірському, де 18 травня Штаб Ріната Ахметова видавав гуманітарну допомогу мирному населенню. Місцеві жителі добре знають, що таке обстріли та як виживати в тяжкі часи. Юлія Володимирівна з дітьми всі останні роки, зокрема і період загострення, провела в Гірському. У 2015 році, коли Юля була вагітною, поруч з їхнім будинком розірвався снаряд. Від вибухової хвилі повилітали шибки з вікон, а підвал будинку непридатний для укриття. Так Юля з донькою Уляною, якій тоді було 8 років, і пролежали весь обстріл в коридорі. Зараз в Гірському порівняно спокійно. Але Уляна знає, як поводитися в разі небезпеки. І ніколи не покидає маленького брата Едуарда.

Правда, сім'ї дуже важко виживати в нинішніх умовах – рідних і близьких Юлія не має. І одна надія на продуктові набори від Гуманітарного штабу Ріната Ахметова.

Майже за чотири роки роботи Гуманітарний штаб видав понад 12 млн продуктових наборів з обох боків лінії зіткнення. Це 131 тонна найважливіших харчових продуктів.