Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

Гуманітарний штаб відновив видавання сумішей для дітей від 0 до 6 місяців

04.02.2016

Сьогодні, 4 лютого, Штаб Ріната Ахметова відновив видавання дитячих наборів із сумішами для малюків від 0 до 6 місяців. Про це під час онлайн-конференції в «Сегодня Мультимедиа» заявила Римма Філь, координатор Гуманітарного штабу.

У грудні 2015 року Штаб був змушений зупинити видавання цих наборів через неможливість постачальника надати суміші в необхідному обсязі. Щоб підтримати сім’ї з малюками-штучниками, було прийнято рішення тимчасово замінити ці дитячі набори на набори для мам, які годують груддю.

«Гуманітарний штаб працює з величезною кількістю постачальників. Виробляти ту кількість продуктів, яку ми щомісячно купуємо, не всім підрядникам до снаги. Наприкінці грудня виник збій із вини постачальника. На цей момент проблем із постачанням сумішей немає», – пояснила Римма Філь.

Нагадаємо, у жовтні 2015 року Гуманітарний штаб Ріната Ахметова підтримав ініціативу ЮНІСЕФ та Всесвітньої Організації Охорони здоров’я. З метою популяризації грудного вигодовування серед матерів, які постраждали в результаті конфлікту на Донбасі, Штаб оновив склади дитячих продуктових наборів. Для дітей від 0 до 11 місяців пропонується 2 види продуктових наборів: набір для підтримання годувальниці або набір дитячих сумішей (у разі штучного вигодовування). Діти віком від 12 до 35 місяців поступово переходять на доросле харчування й отримують відповідні продуктові набори.